Mono-polysuhde osa 3 – ”Oisitko mun hotwife?”

Kuvassa hotwifen tehtävään sopimattomat huulet.

Voihan uuh ja aah tuota Tinderin ihmeelistä maailmaa! Siellä seikkaillessa oppii uutta! En voi kuin ihmetellä, mitä ihmettä näillä deitti-markkinoilla on tapahtunut 15 vuoden aikana? Aikanaan oltiin suomi24:sessa, vaihdettiin ensin viestejä, sitten koitin avata modeemilla exän kuvan, josta näkyi puolet. 

Nyt on Tinder, jossa mennään kuva edellä. Jotkut (kuten minä) pysähtyvät joka ruudun kohdalla fiilistelemään oisko toi, vai eikö toi ois, sopiva? Toiset pyyhkii vimmalla oikealle kaiken, mikä vastaan tulee. Sen seurauksena minullekin kertyi yli 2500 tykkäystä parissa viikossa! Minulle, jota kukaan ei baarissa tullut hakemaan hitaille. 

No. Toki Tinderissä olen voinut valita kuvakulman. Kirjoitin esittelytekstin reippaasti alter egon supernaisen viittaa hulmuten, mitään peittelemättä, säästelemättä. Ja palaute on ollut sen mukaista.

Joku aika sitten aloitin chattailun mielenkiintoisen lapsettoman sinkkumiehen kanssa. No se keskusteluhan ryöpsähti jo toisesssa hänen kirjoittamassaan vietissä aivan uudelle levelille:

Hän ilmoitti etsivänsä hotwifea.

Minä hassu tuumailin, että juu olen vaimomateriaalia ja parisuhdeihminen. Että hottius on katsojan silmässä. Onneksi hän hienotunteisesti vihjasi, että hotwifella tarkoitetaan jotain ihan muuta. Nopea googlaus selkeytti termin minulle: Hotwifenä olisin suhteessa kyseisen miehen kanssa, mutta harrastaisin seksiä myös muiden miesten kanssa, koska se toisi miesystävälleni iloa. Joopa joo, että eipä ollut tuttu termi entuudestaan, ei. Sivistymiseni jälkeen saimme keskustelun taas samalla aaltopituudelle. 

Ja sehän rullasi! Joo, kyllä minä voisin seurustella sinun kanssa ja pitää rakastajaa. Kunhan se saa olla yksi ja sama, kun en halua ONS-juttuja (one night stand, yhden yön juttu, taas yksi Tinderistä hiljattain opittu lyhenne). Sinä olisit kuitenkin se, joka tulee kanssani joulupöytään vanhempieni luokse? Ok, sopii! 

Juttu luisti hienosti siihen asti, kunnes vaihdoimme whatsappin puolelle, jotta sain lähetettyä hänelle kuvan, jossa kasvoni näkyivät kunnolla. Olin kyllä jo tuuminut, että hän taitaa olla vähän liian komea mies minun rinnalleni. Helpotuin, kun kuvan lähettämisen jälkeen sain sydämillä varustetun hymyilevän emojin. 

Jokusen viestin jälkeen tuli kysymys:

”Noilla huulilla ottaisit toiseltakin mieheltä?”. 

Sitten muutama muu viesti ja hiljaisuus. 

Puolen tunnin päästä viesti kaikui uudelleen korvissani: ”Noilla huulilla…?”

Kyllä. Näillä naturelleilla, täyteaineita sisältämättömillä huulilla. 

”Kato mua, kato mua, kato mua! Eiks huulipuna auta asiaa?”
”Tai jos mä teen tämmösen duckfacen?”

Jos viitsisin, kirjoittaisin hänelle vielä viestin, jossa korjaisin sanamuotojani. Kyllä minä olisin tarpeeksi nätti hänen rinnalleen, mutta liian eri tyylinen. Kaapistani ei löydy Cuccia tai Dolce Gabbanaa. Peilistä katsoo luomu nainen kevyellä arkimeikillä. Ikä näkyy silmäkulmien lisäksi vyötäröllä. En ole enää 2-kymppisen mitoissa.

Mutta mitäpä tuosta. Opin uutta ja hetken elin jo villiä unelmaa, että polykuvio voisi toimia hotwifena. 

Mitä uusi termejä sinä olet oppinut viime aikoina?

Love,

Anni M.

Aiheesta lisää muualla mm.: https://www.vauva.fi/keskustelu/2802452/stag-ja-hotwife-fantasia-parisuhteessa , https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Hotwife

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *