BIO

Anni M. LoveMusiikintekijä ja ensikirjailija

Anni M. Love on ollut monipuolisesti musiikin ja kirjoittamisen parissa läpi elämänsä. Laulaminen, useiden soittimien soiton harrastaminen ja esiintyminen alkoi ennen kouluikää. Alakoululaisena julkaistiin muutamia hänen runojaan ja ensimmäinen kirja syntyi kuudennella luokalla.

Sävellyksen ja sanoittamisen Anni aloitti lukiolaisena. Musiikin merkitys kasvoi Annin elämässä niin suureksi, että hän opiskeli siitä itselleen ammatin. Vuosien varrella Anni on julkaissut monen tyylistä musiikkia, mutta nyt Triadin, soivan romaanin ja albumin myötä hän pääsee musiikillisen rakkautensa, popin juurille. Triadi-albumilla kiteytyy se, mitä Anni on musiikin parissa tehnyt: kaikki albumin biisit ovat hänen säveltämiä (Eine Kleine Mozart-Mixin teemoja lukuunottamatta), sanoittamia, sovittamia, tuottamia ja esittämiä. 

Kesällä 2019 Anni sanoi luovan kirjoittamisen perusopintojen päätösseminaarissa: ”En näe itseäni kirjoittamassa 300-sivuista kirjaa.” Siten hän yllätti itsensä, kun hänen laulujensa ympärille alkoi kertyä liuskoja, jotka eivät mahtuneet enää novellin mittaan.

Syntyi uusi musiikkia ja kirjallisuutta yhdistävä konsepti: Soiva romaani. 

Anni luuli keksineensä jotain aivan uutta, mutta asiaa selvitettyään hän löysi maailmalta muutaman vastaavan projektin. Suomessa soiva romaani on kuitenkin uutta.

Lauluja voi kuunnella erikseen albumina, kirjan kanssa samaa tahtia edeten tai kirjan voi lukea itsenäisenä teoksena. Kirjaan liittyvät 12 laulua on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa. Limerenssi-sinkku julkaistiin 6.11.2020 ja Resonoi suomalaisen musiikin päivänä 8.12.2020. E-kirja ja koko albumi julkaistiin 16.4.2021.

Tutustu ja osta kirja täältä.

Kuuntele Anni M. Lovea Spotifyssä tai Youtubessa ja seuraa somekanavia (linkit alla)!